J'adore

Jabuke i vino čekaju, i reš prepečen tost. 7.1.2010. ♥

30.04.2011.

♫♬ You just keep me hangin' onHello, my dearest blogger girls :)
Kasnim sa ovim postom par dana, al' šta je tu je. Zapravo, ne znam zašto sam ga počela pisati sad kad za pola sata moram da idem do grada. Vjerovatno ovo standardno, pred 1. maj.
Da vas pitam, gdje ćete, šta ćete? (ako niste već otišli..)
Ja ću biti sa svojim malenim, nećemo nigdje ići, samo ćemo se izležavati i gledati Fox life. Hahaha. Da, da. S njim se uvijek maksimalno ulijenim. Fox mi je, blago rečeno opsesija. Na mom TV-u se ne čuje ništa drugo, samo američke serije. Prije nego što su na moju kablovsku uveli FOX, nisam ni gledala televiziju. No, to je nebitno. Sutra, dakle... Napravit ću nam rižoto sa morskim plodovima, pa onda sladoleed.. Ili ću taj dio ostaviti za ponedjeljak ?! Jer nisam kupila m. plodove a ne radi sutra ništa.
Nema veze! Onda, neka bude samo sladoled!
Takva je uživancija što imamo ovoliko vremena da se odmorimo. U petak sam bila prva smjena, a u srijedu u školu idem tek oko pola 2. E baš željno iščekujem juni. Negdje sam vidjela da završavamo 9.! Je li istina? To bi bilo savršeno.
Ali, kakve sam nafake, Prva gimnazija će ići i 10., mogu se kladit'. Hahaha.
Moja draga Dž. je sa momkom u Počitelju, na vikendici i nadam se da se dobro zabavljaju. E, to me potsjeti... Moram joj poruku poslati.
Ja se osjećam ok, usprkos vremenu. Danas se on probudio prerano, oko pola 10, morao da ide pomagati mami oko selidbe (koja nikako da završi, počinjem se nervirati -.-'  - meni baš malo treba!).. Ali ja sam zato nastavila spavati.. I čitav dan provela u horizontali. Kakvo uživanje, ljudi.
Što se tiče škole.. Treba da ispravim jedno dva, tri predmeta da prođem odličnim. Ali se ne zamaram puno oko toga... Ove godine nisam knjige otvorila. Dobro sam prošla, kako je moglo da bude. Kakvi ste vi sa ocjenama?
Ljeto će biti lijepo, nadam se. Željno ga iščekujem. Od godine do godine, samo za to živim. More, plaža, sunce. Volim da ništa ne radim, hahahaha. Previše se ulijenim nekad. Moram se trznuti.

Moram da idem sad... Žuriiiim... Kasnim, po običaju..