J'adore

Jabuke i vino čekaju, i reš prepečen tost. 7.1.2010. ♥

17.02.2011.

Hello, Houston? We have a problem!

Pripremala sam se da napišem ovaj post, stvara mi se pritisak, kao da šaljem aplikaciju za stipendiju na Hardward. Dobro, neću pretjerivati, ali stvarno mi je ovo nedostajalo i nemate pojma kolika mi je želja da vam ispričam SVE šta se desilo, s iznimkom da ću izostaviti par sočnih detalja,  koje nisu čak ni za anonimni blog (doduše, ne baš tako anoniman).

Posljednji post obima većeg od 10 riječi napisala sam 17.01.2011. Shame on me! Ali ne možete reći da nisam baš dolazila na Blogger. ! Bilo je tu jedno 10 postova tipa 'TAAKO SAM SRETNAA, VOLIM GAA.' Izvinjavam se na tome, stvarno sam bila previše entuzijastična :P Javljam se iz više razloga:

1. Sutra mi je rođendan :D

 Dobro, nije to najvažniji razlog, ali je u svakom slučaju udaran. Žene se nikada ne pitaju za godine, tako da ni vi mene ne pitajte ništa. Dobro, ipak ću vam reći.

15 < x < 17

Eto. Tek, tek.

Slavićemo i bit će nam dobro do zla Boga, sigurna sam. Moja A. i ja isti dan rođene, tako da ćemo slaviti zajedno. Oriće se „Još po jednu, pa idemo, da još negde zaginemo, ko ne može da nas prati, nek se kući vrati!“ To će biti jedan dernek, a onda ću vjerovatno još jednom izaći u svoje drugo, fino društvo i otići na neku kafu :) Imam mnogo prijatelja, šta ćete (a)

2. Ne znam kako, ne znam koji je razlog, ne znam da li trebam baš puno o tome pričati, da ne ureknem ali. . . S mojim malenim je toliko sve dobro, da ja navečer ne mogu da zaspem već se pitam šta nije u redu, pa NEMAMO PROBLEMA. Hahahah. Eto ti lude glave. Dobro, prepustila sam se.

I love my dresses, skirts, perfumes and jewels

I love my money, power

And I love my sex!

Tome ima jedno dvadesetak dana, prestala sam da brojim. Mene je jedan dan opalilo da budem vesela, i tako da smo se našli. I nije bilo one stare tenzije, nije bilo svađe, nije bilo problema. Samo smo se smijali, zezali, uživali jedno u drugom, što se dugo, dugo, duugo nije desilo na pravi način. Od tada me zove svaki dan, viđamo se svaki dan, baš kao što bi par i trebao da radi. I bilo nam je 13. mjeseci sedmog, i ne mogu da vjerujem. On je jedna od rijetkih osoba koja mi nije ni najmanje dosadila nakon mnogo vremena, a inače sam takva osoba, ne volim stalno iste situacije ili stalno iste ljude u svakom aspektu mog života uvijek i iznova. On je izuzetak i „držimo palce ja i vrag i ja, da potraje ta magija“

*.*

 

Yours.

Mine.

Valentinovo je bilo prelijepo. Pitala me bloggerica Secrets .

Svijeće po cijelom stanu, sok od višnje (mi ne pijemo :P), nas dvoje, muzika, mrak. Joj, nema mi ništa ljepše od toga. Donio je dvije Milke, hahaa. Jednu sam odnijela sljedeći dan u školu, samo što sam se okrenula, čokolada je nestala, raja samo žvače. A. me je pogledala svojim 'srnećim' pogledom i puna suosjećanja rekla „Kako si tako darežljiva :'( „ Hahahaha. Lutka.

I onda njegov rođendan. Šesnaestog, tj. jučer. Dva dana prije mog.Našli smo se oko ponoći, i hodali naseljem, bili u parku, bilo nam je divno (to je prednost kad živite sami i kad imate punoljetnog momka). Samo on mi treba da mi dan bude kompletan, da se osjetim ispunjenom :)

Pitam se do kad će trajati. Nadam se još dugo. Volim ga. *.*

Nisam danas išla u školu, neću ni sutra. To mi je bio rođendanski poklon iz Doma zdravlja :D ! Malo kahneš, oni ti dadnu opravdanje za 5 dana. Thanks :D

Jako mi je lijepo, hvala Bogu, najljepši poklon za rođendan bi mi bio kad bih se sutra lijepo provela (a hoću!), nastavila s njim da budem, škola nastavi ovako dobro (dobila sam jedno 5,6 petica woohoo :D). I to je to. Ne treba mi punoo. Volim vas. Nadam se da niste izgubili naviku da me čitate i komentarišete.

 

 

komentarii :*